BÖS i HALSEN!

Jag har mobilbloggat på dagen men det har inte kommit in ser jag.

Vi fick tid 10.45 och träffa en läkare på vår husläkarmottagning. Han var snabb, snabb som blixten och kikade igenom Milos öron och hals, det tog typ 1,5 minut hela kalaset. Tydligen så var halsen full av vita beläggningar vilket är ett tydligt tecken på halsfluss. Så vår bebis har HALSFLUSS som är ett utav det vidrigaste man kan ha!!! Det är så synd om honom så det är inte klokt…

Nu har han påbörjat sin kåvepenin kur och så hoppas vi att det snart vänder. Idag när han fyller 14 månader och allt…. Vilket jäkla skit va? 4 tänder på G samtidigt som man har en nätt liten halsfluss?! FYY FAAAARAO!!
 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är det synd om Milo!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x