Mommys rockerboy!

Jag får alltid en vaaaaarm känsla i magen när husbandet tar fram gitarren. Jag ÄLSKAR verkligen att han kan spela gitarr. I början när vi dejtade och vi inte kunde ses då jag hade barnen kunde han spela gitarr för mig i telefonen. Asså…. såhär i efterhand kan man ju tycka att det är töntigt som fan kanske…. men de veckor vi inte sågs kändes som eeeeevighetslånga ibland. Då var även telefonsamtalen låååånga, ibland utan att man ens pratade utan att han bara spelade gitarr och jag låg i sängen när barnen sov och bara lyssnade.

Alla i familjen tycker om att lyssna när husbandet spelar. Det är jäklgt tur det. För tänk om han spelade bastuba eller fiol. Då kanske vi inte skulle tycka om det så mycket. Jag har själv spelat lite instrument när jag var liten. Blockflöjt och klarinett! WOHOOOO…. cooolt va??? Hahaha, själv skämdes jag som en hund när jag kom gående med mitt klarinettfodral. Försökte och stoppa det innanför jackan men den jäveln var ju så lång så den stack ut både här och där.

Såhär i efterhand önskar jag att jag spelat nåt coolt instrument, nåt jag kanske hade haft nytta av nu! Typ ståbas eller trummor. Ståbas e feetcoolt tycker jag! Eller så gitarr dåra. En elgitarr med eldflames på. Fan vad coolt. Då skulle man väl gått igenom skolgården utan det där fodralet på. Slängt upp den på ryggen ba. Morsat på snyggingarna i skolan och dragit in på lektionen och dåna AV den där GURAN utta bara helvete! Hade man spelat trummor hade man haft trumpinnarna i bakfickan…. trummat av ett solo på skåpen i uppehållsrummet. Startat ett tjejband och turnerat runt i sverige med skrikande testosteronstinna packade medelålders dregglande gubbar nedanför.

Crusified BARBARA släng er i väggen! 🙂

Nåväl, nån rockers blire inte utav mig. Inte mer än jag redan är…. däremot så tror jag att det kanske har fötts en rocker. En ny rocker som kanske kommer spela gitarr i skolan eller på musikskolan. Han är i varje fall impad. OTROLIGT impad av sin pappa som spelar för honom. Varje gång gitarren åker fram spriiiinger han fram till sin pappa för att stå nedanför och lyssna!

A ROCKER IS BORN! 🙂

Jaja… drömma kan man!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MAGSJUKA in da hoooouse!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x