BIG PANTIES

HELLO there PUPPS!

Ok, andra dagen på jobbet, konferens hela dagen och den  har varit mycket givande. Känns som denna början kanske var den bästa man kunde få. Idag har jag träffat alla butikschefer i min region.

Omställningen är total. Jag har ju liksom glömt det här med att jobba. Hur var det man gjorde? När var det man gick upp på morgonen? Vadå, ska man ta fram kläder varje dag? Jag HAAAAR ju inte ens kläder!!! PIUUH! Jag är fan helt slut och det är tisdag… OOOOKEEEJ! Intrycken haglar in och det gäller att vara på skaft hela tiden. Sug in allt man får veta, lära känna, förstå vad alla pratar om hela tiden. MEN… återigen, det är STÖRTKUL!! Jag kliver upp på morgonen och är lika glad som ett barn som ska bli bjuden på glass på dagis, eller fyller år t.o.m. En får ju hoppas att det håller i sig! 🙂

Jag skulle lagt till vikten igår men vet ni??? Paint… som jag gör mitt viktogram i funkar inte. Jag kan inte öppna fanskapet!! Så hur gör jag nu? Jag vill ju ha en sån tabell ju…. SUUUUUG RÖÖÖÖV när saker inte funkar! HATART!

Men… änyway… om nu nån följer mig i min viktresa så var denna veckan ingen höjdare. Kände redan i söndags att min kropp börjar snacka P-M-S!!! Den jävla skiten kommer och tar mig känner jag så smått. Det blir värre och värre och jag sitter invid kylen och dregglar mest hela kvällarna, jag öppnar skafferiet och kollar ifall nu inte en råttjävel smugit dit en godispåse eller nåt?! Blänger ilsket på stackars husbandet. Svettas, sväller, muckar, blir arg för allt…. BLA BLA BLA! Fan så less jag blir påt. Men men, nu ska detta pågå några dagar, jag måste hålla mig och så kommer jag likt förbannat gå upp 2 kilo som jag alltid gör vid mens.

VIKT NU!!!!
Jag gick i alla fall ner 0.3 kg denna vecka så det ska vara sammanlagt 3.5 kg ner nu! BLÄÄÄÄ… känns ju helt ruttet liksom. Känns som 3.5 kg skulle kunna vara att man är blöt i håret liksom. Eller att jag inte har trosor på mig. Ok tänker nån nu… she´s got BIG panties! Men.. det har jag inte. Hahaha, jag fick en rolig syn framför mig nu! AJa…11.2 kg kvar. Kommer det nånsin bli typ under 10 kilo eller? FUCK!!!! Måste orka hålla i motivationen… och jag säger såhär. Får jag mens nu i dagarna så skiter jag i vägning på måndag. Det kommer bara trycka ner mig så jag hoppar det och satsar på nästnästa vecka.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SMINK SMINK SMINK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x