Helgen närmar sig!

Godmorgon härliga fredag! Vädret bjuder väl inte på något fantastiskt denna morgon men det får räcka med att vi nått till fredagen. Det räcker för mig. Idag ska jag köpa en fin bukett och smycka mitt hem med, imorgon är det visning och vi har massor att göra som  jag kommer få kasta mig på när jag väl kommer hem från jobbet!

Idag är sista dagen för mig på detta KICKS och denna introduktion. På måndag ska jag vidare till KICKS i globen. Där ska jag bli en klippa på pappersarbetet med Marita i spetsen. Veckan därpå landar jag i min egen butik och får 3 dagar med den tidigare butikschefen. Sen kör jag ”ALL BY MY SELF”. Jag har haft äran att träffa ”mina tjejer” i butiken, det kändes kanon och jag ville bara krama om dom allihop! Härliga tjejer…. Sen är min butik STOOOR! Hihihi… kul kul!

Nu ska jag sätta igång att göra mig i ordning. Det gäller att piffa till sig…. idag är det barnbidrag och säkert mycket folk i butiken! Själv har jag nu blivit smittad av samma hosta som Milobebis har, han är fortfarande hemma med husbandet. Tips på huskurer för hosta? Vill inte hosta ner kunderna idag…

PUSS på er alla och hoppas ni får en fin helg! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MASCARA TIPS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x