MILO som inte sover!

Godmorgon!

Här startade lördagsmorgonen tidigt, redan kl 6 faktiskt. Jag vaknade innan Milobebis. Hör till ovanligheterna men det beror säkert på att vi försökt skjuta lite på hans ”somna” tid. Jag höll på riktigt på att bli knäpp när ungen sov för natten 2 kvällar i veckan som var. Då hann jag inte träffa honom alls på kvällen juh… Vi märker oxå att han sover aningens (om han ätit ordentligt på dagen) bättre när man skjuter på nattningen.

Om nu någon tror att han sover hela nätter ännu så tror ni fel. Det gör han INTE!!! Inte en endaste natt faktiskt sen han föddes, han blir i början av nästa månad 16 månader. Det ni…. inte sovit en endaste hel natt på 16 månader. Innan det var man ju öven FLODKO gravid så då sov man ju inte heller. Jag tror han sov 1 natt från typ 12 till 5. Det är väl ett slags rekord. Vi hoppas fortfarande men har litegrand lagt det där med att få sova en hel natt på hyllan. NÄR och OM han gör det så lovar jag att vi ska fira utta helskotta!!!

Nu sitter jag och väntar på att affären ska öppna. Jag vill ha god lyxig frukost på helgerna och det finns INTE i vår kyl i alla fall. 1 timme kvar och magen skriker efter frukost. Tror att jag ska dra till STATOIL istället….

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Arbetsveckan till ända….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x