VAB

Vad gör man en dag som denna? En dag då man är hemma med en
bebis som varit sjuk men har inte kraft att klara dagis riktigt ännu.
Den berömda feberfria dagen.

Jo…man är ute på en liten promenad, snutten släpar med. Man kan oxå dricka massor eftersom varit lite uttorkad under den här sjukdomen. Vi har ritat på väggen, på vår skoltavle vägg som vi har här hemma. Sen kan man sitta ute och njuta. Jag gjorde i ordning en liten sol och myshörna här hemma, ja innan man konkar ut utemöblerna alltså. Här satt vi under påsken och tog oss ett varsitt glas vin i solen. Det var ljuvligt och jag älskar att sitta här och mysa. Hoppas det blir nån soldag i helgen så vi kan fortsätta njuta!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

DIESEL

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x