MIDDAG


Igår var vi och hälsade på Alexandra och Rickard. Dit tog vi en
promenad så vi kunde ta oss ett glas vin oxå! Vi fantastiskt mat.
Grillat kött med underbar palsternacks/potatis puré!
Jag känner liksom fortfarande smaken i munnen…. mumma!!

Igår var då arbetsveckan äntligen slut igen. Vi hade massor på jobbet igår precis som jag förutspådde. Redan när vi öppnade hade vi massor av kunder. Jag som slutade kl 13 igår fick inte se den värsta ruschen som var på eftermiddagen. Ringde tjejerna på kvällen och det hade vart jättemycket att göra! HÄRLIGT…

På kvällen sen blev vi bjudna på grillmiddag hos Alexandra och Rickard. Såå jäkla gott och jag lyckades med köttet jag hade tagit med. Marinaden bara MÅSTE ni prova: Soya, olja, vitpeppar, sweet chili sås, rosmari. Häll allt i en påse och lägg i köttet så det får dra en stund, gudagott!! Till det sen åt vi pasternacks/potatispuré, olika såser och en fräsch sallad. Sen drack vi även lite vin, kan rekommendera vinet här ovan. Det var väldigt gott!

Vi ska på Alexandra och Rickards bröllop i sommar. Jag ska även sminka och göra håruppsättning på Alexandra. Ska bli skitakul med bröllop, älskar o gå på bröllop. Jag hittade klänning igår, vet bar inte vilken storlek jag ska köpa? Jag går ju ner i vikt hela tiden så frågan är om jag ska köpa en SMALL och satsa på att komma i den till sommaren? Det måste ju vara ett skitbra knep?! Problem uppstår om jag inte lyckas bara, ska man sy i kilar då eller??

Vågen har inte visat såhär lite sen innan jag blev gravid med Milo, funkar FINFINT med LCHF för mig just nu. Känner mig aldrig uppblåst eller hungrig. Det är väl en fin kombo?? På helgerna kan jag äta lite kolhydrater men minimalt försöker jag hålla det vid. Igår t ex så smakade jag på purén bara, även om jag hade velat hälla i mig litervis. Nu på morgonen ska jag äta en smörgås faktiskt… det unnar jag mig på helgen. Sen kör vi stenhårt i veckorna… och det verkar funka.

Nähä…. nu är det frukost! Ha en underbar lördag, själv drar vi snart på innebandycup! Vädret är fantastiskt!

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dior Rouge!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x