Jag har ett dilemma!

Är inte detta det ABSOLUT snyggaste badrummet du sett??? Va???? 😀 Detta är vårt blivande badrum förstår ni. Det är direkt taget ut 80 talets färgade porslins era. Då när ALLT i ett badrum skulle vara rosa,
blått eller gult.

Alltså, nu har jag lite att sätta tänderna i. Hur i helsefyr får man ordning på ett badrum som detta?? Alltså, det är ju inte direkt att man byter ut skiten då vi faktiskt bara hyr det. Utan här gäller det att gå nuts. Att totalt tappa besinningen och liksom fylla på känslan i detta rum.

Jag klurar på om jag ska fylla på med ceriserosa och svart. Eller ska man blanda i limegrönt. Kanske lite trädetaljer i form av mörkt trä? Jag skulle vilja få tag på en ceriserosa typ kristallkrona. Alltså jag blir inte klok, ni hör ju hur mina tankar går?! Jag är ändå mogen att gå vidare i min inredninsstil, i varje fall i vissa rum. Här hemma har vi det ju sådär minimalistiskt med färger. Mycket vitt, beiget och svart. Det kanske är dax att gå vidare nu? Att våga exprimentera med färger. Jag behöver lite färgklickar i mitt liv tror jag och kanske ska gå mot strömmen nu.

Detta badrum är i alla fall nåt att bita i hörrni. Kanske nåt för Simon & Thomas? Tänk om man kunde ha dom som sina egna inredningsarkitekter just nu. Dom gillar ju färg som tusan dom…. dessutom platsar detta badrum i sveriges fulaste badrum idag! =)

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Coolt till de små!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x