Grillkväll och garageflytt!

Mysigt med vänner och grillkvällar. Det är väl få saker som är så
fantastiska som det? Vänner, mat och dryck.

I fredags bestämdes det husflux bara att vi skulle ta en grillkväll hemma hos oss. Jag åkte och handlade i fredagskaoset med en hungrig Milo (inte att rekommendera så tur är att affärerna bjuder på banander till barnen). Vi åt fantastiskt gott och drack ännu godare 😉 Nääää, men jag har fallit pladask för shiraz viner, i fredags fick jag smaka ännu ett som var farligt gott. Jag var lite lätt insnöad på chilensiska viner tidigare men nu har jag ändrat mig totalt.

Det var nog den sista grillkvällen i huset. Känns konstigt men konstigt nog inte på ett dåligt sätt. Jag längtar otroligt mycket till den nya lyan och det ska bli jätteskoj att flytta. Ok inte själva flytten, det suuuuuuuuuuuger men sen när man landat därborta. Då kommer jag att njuta tror jag… det känns helt enkelt bara bra i magen och den känslan litar jag oftast på.

Igår var vi ju och kikade på utemöbler. Vi har hittat såna som vi vill ha men avvaktar till vi flyttar in. Tanken med balkongen känns så himla fin upp i hjärnan, sen är frågan hur det blir på riktigt. Jag har så höga förväntningar just på balkongen så nu vill jag att det blir som jag tänkt! 🙂

Kvällen avslutades på en väns nyöppnade krog här i stan. Superbra allting, jättegod mat och mysig inredning. Dit kommer vi garanterat att gå flera gånger!!!

Nähä… nu måste jag klä på mig. Det väntar en stenhård dag med garageröj och förrådsröj. Vi ska även flytta över en massa idag så vi har och göra.

Ha en skön dag!

♥ Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min nya HTC!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x