Min nya HTC!

När man är en god fru så får man som man vill 😉

Minns ni att jag skrev ett litet oskyldigt inlägg här på bloggen om en ny telefon. Husbandet verkar på något konstigt sätt 😉 ha tagit åt sig och kom hem med den här till mig!!! Gissa om jag blev glad? Jag har varit lite ”anti” mot såna här touchtelefoner och tänkt att man fan inte ens vet hur man ska ringa ifrån dom, bl a husbandet egna telefon. Jag fattar inte hur jag ska ringa och blir galen om jag nångång ska låna den. Men den här är verkligen JÄTTLÄTT. Jag ÄLSKAR den kan man säga…

Det är en HTC Hero. Tydligen var det förra årets mest sålda telefon och nu har jag fått en! Hihiiii… Jag kan göra ALLT med den. Nåt som är riktigt kul är att alla mina kontakter i telefonen är synkade med facebook, så har jag Ditt telefonnummer i mobilen så ser jag så fort du uppdaterat din status på fejjan bland mina kontakter. LYYYYYXIIIIIIIIIIIIIGT!!! 🙂 Sen är det vanligt tangentbord när man ska skriva mess, är fortfarande lite ovan men det funkar bra och jag blir bättre och bättre på det. Tyvärr så känner den inte av naglar så man måste ”toucha” med fingertoppen, det är liksom det jag nu håller på att lära mig. Hur jag ska få till snitset! Jag är JÄTTELYCKLIG över mina nya telefon (lite julaftonkänsla över det hela), TACK snälla husbandet, ♥ u och du är BÄST när du vet vad frugan behöver!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Loungemöbler och TUMMAR!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x