Sitter på bussen hem från jobbet. Haft min…

imag0130 (MMS)

Sitter på bussen hem från jobbet. Haft min distriktschef på besök. Allt gick bra och det är skönt att få lite feedback på det man gör om dagarna. Jaha,ny ska man hem till röriga lägenheten. Alla kläder ligger i plastsäckar,greker överallt. Var är mina trosor? Äsch jag skiter i dom liksom…. Var är handdukarna? Äsch jag torkar mig på toapappret här…. Fän,det är verkligen drygt innan man kommer i ordning. Bara vi får tapetserat och målat så man får upp alla grejer överallt. Sen ska det ju städas i huset också…..kuuuuuuuuuul! Nej,bara bita ihop. Kör nu för fan bussjävel så jag kommer hem och får ta av mina killer pumps…….. bit ihop,bit ihop, bit ihop. By Therese watt. Hittade den där bilden här ovan i min lur. Visst ser jag viol ut? Snark….där får man för att man försöker se allvarlig ut.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu är vi i den NYA LYAN!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x