Godmorgon allihop. Jaha, då är dagen här d…

imag0180 (MMS)

Godmorgon allihop. Jaha, då är dagen här då vi blir av med huset på riktigt. Idag skrivs huset över på den nya köparen. Igår var vi och städade ur det sista. Pratade med min granne igår…en äldre dam som inte alls tyckte om att vi skulle flytta. Hon tyckte det var jättejobbigt. Dock så sålde jag in den nya grannen så jag tror att han kommer känna sig Välkommen! Den här bilden tog min svärfar på oss precis när vi var klara med städningen. Titta så tomt det är? Ja…nu börjar stadslivet på riktigt. Slogs av hur enkelt allting är nu. I förrgår spelade husbandet fotboll, i vanliga fall hade jag och milo vart hemma och ugglat. Istället träffade jag upp syrran och vi satt på en bänk på torget medan milo jagade fåglar. Uppe i huset hade det vart alldeles för avancerat att ta sig ner. Packa i vagn i bilen, hinna med en stressad Tony. Enkelt….är ordet. Häromdagen var jag och milo till lekoaeken som ligger ett par hundra meter bort, han älskade parken. Den är en av våra bästa och mest besökta…tänk, bara ett par hundra meter bort? Nej, nu ska jag få i ordning lite papper och fixa frulle. Powerwalken får bli lite senare idag, milo i vagnen och sen jäklar kör vi!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Här ligger min alldeles underbara prickig…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x