Virusprickar och SOMMAR

Vilken underbar dag vi hade igår. Vi var ute precis hela
långa dagen. Började som sagt hos svärisarna. Dom har
en jättemysig trädgård som jag bara älskar att vara i.
Sen begav vi oss till parken med en liten picknick. Där
var det knökfullt av folk.

För er som tror att ölburken är öppnad så har ni fel. Dock
ska jag inte sticka under stol med att Milo faktiskt ÄLSKAR
öl. Han fick tag på en burk som var tom men med lite kvar
i botten. Smask smask hörde jag från köket. Efter det blir
han GALEN när han ser en ölburk. Dock så styr fortfarande
vi över hans alkoholvanor! 🙂

Åh vad jag älskar sommaren. Det är precis såhär det ska vara. Man ska kunna tillbringa varje ledig sekund ute i naturen och kunna sitta på en filt och bara njuta. Barnen blir lyckliga av den friska luften och fladdrar omkring, det är som att vi är gjorda för att vara ute ju. Parken bjöd som vanligt på massor av folk och trevligheter. Vi blev kvar till sena kvällen för att landa hemma trötta och belåtna runt halv 11 tiden. Milo är så enkel att ha med då han kör fullt ös tills han stupar i vagnen med vällingflaskan bredvid sig. Nu när vi bor på stan är allt så mycket lättare oxå….han kan sova i vagnen och inte bli uppsliten för att sitta i bilstolen sovande och sen ur den och i sängen. Nu kör vi bara vagnen ända fram till sängen så är det klart.

Idag har vi fullt upp som vanligt. Det skulle ha tapetserats och tvättats. Dock så vaknar vi till en underbar dag med sol och då plötsligt känns det som att vi skjuter på tapetseringen ytterligare. Man kan ju inte vara inne en dag som denna, jag tror att man är lite utsvulten på sommar och värme efter den långa vintern så man behöver vara ute och njuta när man är ledig. Jag ska hjälpa en kompis att flytta lite mitt på dagen sen är det ju för fasen TENNISFINAL kl 15, det kan jag bara inte missa. Jag ÄLSKAR tennis. När jag och husbandet åkte på bröllopsresa var det nån sån stor tennisturnering. Allt visades på hotellet så jag låg fram till 12- 13 på dagarna och kollade tennis. Kul fru va????

Hörrni, Milo har ju fått såna virusprickar på hela kroppen. Ni bara måste få se hur dom ser ut!? Dom kliar inte utan bara är där. Vi frågade läkaren o det och ibland kan man få såna konstiga prickar. Jag hade aldrig sett såna tidigare så jag blev lite fundersam när dom dök upp!

VIRUSPRICKARNA:

Vet inte hur bra dom syns men dom är verkligen överallt. Det är
helt täckt av dessa röda prickar. Lilla ♥-t. Tycker ju så synd om
honom även om han inte lider utav dom. Då vet ni oxå (ifall ni inte
redan visste) att bebisar kan få såna där prickar. Även äldre barn
har jag hört!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

LIVET

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x