Utlandsresa!

Hit ska mina stora pojkar åka i höst. Vilken glädje…. 

Igår kväll var mamma och pappa varit över på en fika. (Jag fikade jordgubbar och grädde, LCHF you know). Mamma och pappa ville överraska Thedde & Elliot. Nämen… se där, en utlandsresa till Teneriffa på novemberlovet som skolavslutningspresent!!!! Gissa om vi hade 2 glada grabbar här????

Hmmm…  mina mor och far föräldrar är från norra urskogarna i Finland och har nog aldrig ens tänkt tanken att bjuda mig på en utlandsresa. Inte så konstigt kanske med tanke på att dom har tjufler barnbarn…. dessutom är nästan alla i himlen nu. R.I.P morfar, farmor och farfar.

Men mina barn har mor och farföräldrar sådär på riktigt. Hajjar ni vad jag menar? Såna som alltid finns till hands, som bor i närheten och som kommer med presenter och överraskningar. Som man får följa med på äventyr med. Jag önksar jag oxå hade haft det… men då hade jag fått bott i de finska urskogarna. Då hade jag säkert släntrat omkring i Chinatofflor (minns ni dom? med värsta feeeeeeeeeeeeeeeeeeetsulan på…eeeh not, typ 1 mm tjock var den jäveln) och skinnlappade jeans med kilar och hockeyfrilla. Så det kanske var lika bra att jag hade dom på avstånd. 😉

Idag kör vi långdag. Slutar inte förrän sju ikväll och sen bär det av med buss hemåt så runt åtta brukar jag landa hemma.

Nehe, nu ska jag äta frukost. Har inte vägt mig på några dagar nu och väntar ytterligare. Dock så tappade jag mitt sminkbälte igår, det måste väl vara ett gott tecken!?

Off to work!

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kristaller och dagisgrill!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x