Mamma och pappa firar bröllopsdag!

Bild lånad från www.fjaderholmarna.nu.

På lördag har min mamma och pappa varit gifta i X antal år, jag tror att dom gifte sig -83. Så då borde det bli 27 år nu. Jag vet att dom i sommar varit ihop i 41 år!!! Alltså 41 år?? Det är ju världsalänge, hur bra känner man inte varandra då tro? Här stoltserar en annan med 10 år och så vidare, vafan är det? INGENTING! Men å andra sidan, hade jag fortsatt vara ihop med min första kärlek så hade vi varit ihop i 23 år idag. Oh herregud…. 

Jag som var till Fjäderholmarna för bara någon vecka sen (möhippa för min kompis Alexandra) tyckte att det kunde vara ett jättebra ställe att åka till och fira det hela litegrand. Kom på att husbandet inte heller varit där så därför passar det väl sig alldeles ypperligt att åka dit på en tur! Har kollat lite på nätet här med tider och ställen att äta på. Jäklarns vad mysigt det är därute. Dom flesta öar ute i Stockholms skärgård är väl helt fantastiska? Varför åker man inte ut dit oftare, det är ju gööörmysigt.

Så, eftersom mamma och pappa inte heller varit där ännu så bokar vi det på lördag. Det blir vi, the BIG family på 5 personer, syrra och hennes kille och så mamma och pappa. Tror att jag ska ta med mig en kylbag med lite härligt bubbel i…. så ska vi skåla på klipporna över mammas och pappas kärlek. ♥♥♥

Ser fram emot det! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

POWERWALK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x