POWERWALK

Såna här powerwalk skor har jag fast mina är gröna där dessa är oranga. Jag tror att jag
faktiskt fått tag på de bästa skorna man kan ha! Har aldrig haft ett par så sköna och
behagliga skor. Det är egentligen ett par joggingskor men killen i sportaffären sa att det
var kanon som powerwalkskor då dessa har såna braiga luftkuddar i hälarna. MEN…. dom
är såklart lite dyra. 1500 kr kostar dom, dock så var mina på halva priset just den dagen!
Ibland har man tuuuuuuuur! 🙂
Dom heter Nike Air Zoom Vomero 2+ ifall nu någon ville veta det!

Tillbaka efter en ruskigt behaglig promenad. Ok, lite klibbigt och fuktigt var det i luften men inget solgassande vilket gjorde det hela lite skönare. Jag ÄLSKAR att krypa upp ur sängen när hela familjen ligger och sover, klä på sig och smyga ut på mina promenader.
Idag var det lite annorlunda dock…. Idag möttes jag inte av Milo i dörren när jag kom tillbaka. Varför då?

HAN SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

Alltså fattar ni? Han har aldrig sovit såhär länge!!!! Han somnade om efter en flarra välling i morse och sover liksom än! Jag fattar inte. Troligtvis är han helt slut av värmen och han sov bara en gång igår på dagen, han behöver mycket sömn i den här värmen så gårdagen blev nog lite väl tuff vilket gjorde att han snarka länge.

Nä nu har jag gjort min plankan här på morgon (magträning), nu ska jag sätta igång med frukosten som idag bestär av: Turkisk Youghurt, hackade sötmandlar, hackade hasselnötter, kokosflingor och jordgubbar, till det 2 ägg och en stor kopp kaffe! MUMMA!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Partajbilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x