Bättre nu…

Här blev min frukost dåra…. omelett med ost och tomat. Till det
jordgubb/lime bubbelvatten och en stor kopp kaffe med grädde!

Kanske att det börjar kännas lite bättre redan. Frukost i magen, en stor IPREN och livet kanske börjar se lite ljusare ut än den gjorde när jag slog upp det blå! Sen är det faktiskt ganska så svårt att hålla sig på dåligt humör med en underbar bebis vid sin sida. Han är så go och glad att det faktiskt är omöjligt att faktiskt bry sig om småsaker som kattskit, mensvärk och dålig sömn.

Han är så myyysig så jag nästan svimmar…

Jaha, idag då? Det är faktiskt fint väder ute och jag hörde igår att det ska bli sämre nu. Kallare och mulet. Det gäller att kanske ta tillvara på den här dagen. Jag får hem bilen vid lunch så därefter kanske Milobebis och jag far mot stranden.

Jag skickade in lite bilder för framkallning häromdagen. Jag håller på med en fotovägg här hemma, eller en ”feelgood vägg” kallar jag den. Den ska innehålla massa fina bilder på min familj och händelser. Olika ramar och mest svartvita bilder….en del kunde jag bara inte göra om till svartvita då dom var så perfekta som dom var. Ska bli spännande o se hur den blir när den blir klar.

Såhär ser den ut nu (ska fyllas på ända upp till taket faktiskt, och ända ner till govet… får se om Milo låter bilderna vara, annars får jag höja den lite):

Nähä… nu är det lekdax med pojken min…

Ha en fin dag nu i solen! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FUCKING morning!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x