Off to ÖLAND!!

Idag var en stor dag för Elliot. Han har äntligen fått köpa sin system-
kamera. Han har sparat pengar och , *harkel*,  tjatat som HELVETET
själv om en systemkamera. Igår fick han äntligen ihop sina pengar
och köpte utav en tjej på blocket. Det är en NIKON och den verkar
alldeles utmärkt.
Titta så fina bilder vi tog på Milobebis igår….

Jaha, idag har vi då kommit fram till dagen då vi åker till Öland. Vädret suuuuuuuger afrikansk elefantpung i vanlig ordning när man ska ge sig ut på färd. Men, jag ska försöka att inte hänga upp mig på det alldeles för mycket. Man förstör ju hela känslan då….

Grabbarna är fortfarande hos sin pappa men är på väg hit. Deras grejer står färdigpackade, våra oxå i stort sett. Kvar här hemma är lite undanplock, en dusch och den sista kollen att allt är OK för färd. Jag ska oxå ta en dusch. En ”gratis” sådan. När man bor på camping kostar det oftast att duscha…. 🙂 Den vi ska till nu är redan betald i förskott, bara självaste korten som ska hämtas ut. Det är livet på en camping det…

Vår hall är belamrad med grejer. Det är grejer från tak till golv typ. Vagn, kläder, leksaker, blöjor, skor, välling och så våra goda humör som tar en hel del plats! HAHA… klämkäckt va? Fy fan nu är det bara träningsoverallerna, magväskorna och foppatoppflorna i glada färger som saknas för att vi ska fylla kriterier för TRAILORTRASH family! Vi är inte långt ifrån ska jag säga.

Nähä…hoppas ni andra får en fin vecka. Datan följer med, (för husfridens skull ska jag på vägen skapa ett dataschema) så ni hänger givetvis med på vår semester.

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bilder som inte borde vara…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x