ORKIDÈER

Jag ÄLSKAR orkideer, det är bland de vackraste blommor som
finns. Ska ni nångång köpa krukblommor till mig så köp en orkidé! :))

Ligger fortfarande i soffan. Har småfeber hela tiden och nu har oxå en härlig hosta anlänt. Jojjomen… bring it on bara. Jag tar allt, det är lika bra så slipper man det här sen kanske? Har en kompis som haft halsfluss 3 ggr på typ en månad. Jihoooo…. hon har ett nytt jobb oxå. Det är precis det man vill ska hända när man är ny! NOPE!

Jag vet inte om ni vet om att jag är helt galen i orkideer. Jag har alltid tyckt om vita blommor och när jag fick min första orkide så var det som att det var exakt den formen på blomma jag älskade. Nu har jag lyckats få ihop några här hemma och faktiskt några som överlever vad det verkar. Jag FETSUUUGER för övrigt på att få blommor att må bra här hemma. Garderobsblomman är den enda som fixar att bli omhändertagen av mig. Resten dör som flugor, sen köper jag nya och så börjar vi om från början igen.

Det jag gör annorlunda nu med mina orkidéer är jag inte vattnar dom rakt i krukan. Jag tar istället ur dom ur krukan och lägger dom i vattenbad i nån timme. Där får som stå och suga vatten tills dom inte är törstiga längre. Man kan ju prova och prata med dom oxå… men det tycker jag verkar lite knäppt faktiskt. 🙂

Nu i fredags stod dom återigen i sitt vattenbad och gissa vad. Nu är dom fulla med knopp. En har 6 knopp som är på väg att bli blommor. WIIIEEEEE!! Känner mig som en moder theresa i blomvärlden för tusan! 🙂

Nu ska jag och Elliot sätta på en film. Vi klunsar om vem som går och hämtar dricka…. 😉 Slöa och sjuka som vi är båda två! 🙂

See ya! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SURGUBBE!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x