SURGUBBE!!!

Ja, jag utfärdar en allmän varning för
dessa varelser som befolkar vår jord!

Godmorgon till ytterligare en sjukdag från arbetet. Jag tycker kanske att jag känner mig lite bättre men långt ifrån bra. Igår kväll hade jag huvudvärken från helvetet och proppade ipren. I morse ringde stora barnens pappa, ”Elliot kommer till dig pch är sjuk tillsammans med dig”. Jaha, då har han nu fått exakt samma sak. Vi får ligga i varsin soffa och tycka synd om varandra. Jobbigt när man är så ur fas, jag vill vara pigg…. promenera, äta nyttigt, må bra…ja ni vet.

Nu till nåt helt annat!

Jag måste ta upp en sak när det kommer till sura gubbar! Alltså WHATS UP?? Jag ska berätta vad som hände i måndags morse!

För det första är det måndag, känns inte det som nog! Ingen människa gillar måndagar hur bra och inspirerande jobb man än har. SJälvklart är det liksom lite moloket och allt känns konstigt en måndag. Som att vad hände med helgen? Är det dax att mosa på en vecka igen… Ungarna är i taket och urvridna av trötthet, vi springer alla omkring som en skock yra höns och hittar ingeting….  ja ni hajjar grejen.

Det jag känner är att det är väldigt viktigt att få en bra start en måndag. Vänliga leenden på bussen, ett hej vid bankomaten, någon som nickar igenkännande åt en gäspning……….ELLER…..

…så kan man få skit!!! 

Jag ställde bilen utanför bankomaten för att hämta ut pengar. Det var en annan farbror som stod lite nära kanten så jag ville inte skrämma honom och ställde mig en bit från trottoarkanten. Ni vet, trevlig start en måndag, börja inte med att köra över en stackars gubbe liksom. WELL, jag tar ut mina pengar och struttar tillbaka in i bilen. Jag hör att en gubbe bakom mig står och varvar med bilen, jag ser oxå hur han svettig i pannan rattar sin bil. Tittar in i bilen och  ser att bredvid den svettiga gubben sitter en annan högröd gubbe. Han markerar med sina händer måttet på hur långt ifrån kanten min bil står. Sen skakar han på huvudet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASSÅ….gubbskrutt! För det första. Ställ inte er bil så nära arslet på min bil att det blir ett problem för er, gamla gubbjävlar, att ratta bilen tillräckligt mycket för att komma ut bakom mig. För det andra. Var det den högröda gubbens problem eller? Det var väl den svettiga gubben som skulle protestera om nu någon MÅSTE protestera. För det tredje. Varför i helvete måste man? Varför i helvete ORKAR man? Han tar sig tiden och styrkan att lyfta upp sina högröda armar och måtta avståndet i bilrutan liksom. MÅSTE MAN????

Det enda detta gör är:

ATT IRRITERA MÄNNISKOR!! Vill man verkligen det?? Var det verkligen så farligt…. ??? Allvarligt alltså??

Finns det verkligen inte värre saker att bli irriterad över? Finns det inte värre saker att anstränga sin lilla hjärna att bli arg för? Jag bara undrar….. bara för denna högröda sura gubbe så startade min måndag ännu sämre. Jag blev typ arg och ledsen över att människor kan vara så småsinta! SKÄRPNING nu gubbar i världen…. SKÄRPNING!

Nu ska jag slappa vidare här i soffan, thank god för barbära datorer som man kan ligga i soffan och göra sina inlägg med!

Kram ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SJUK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x