FRIDAY!!!

Hej hallå! Det här är jag när jag står därnere i
tvättstugan. Med en hög som är högre än jag!!

Det är fredag och vilken dag är väl härligare än just fredag? På agendan står kanske inte sådär jätteroliga saker att göra fast det är fredag, i alla fall inte just nu! Det står tvättstugan, städ, handla, fika och slutligen middagsgäster. Det där på slutet klassas som roligt men det andra är onda måsten!

Vi måste prata om tvätt?!

Var fan kommer allt ifrån? Hur mycket tvätt kan det samlas på bara några dagar? Ok, jag hajjar ju att vi kanske ligger i riskzonen för att ”alltid ha ett tvättberg på badrumsgolvet” då vi faktiskt har 3 ungar i familjen. 1 tränar fotboll OCH innebandy och går dessutom innebandyklass. 1 rider. 1 är bebis. Säger sig ju självt…. Sen har vi husbandet som promenerar för glatta livet, every fucking morning. Där går det åt en hel del kläder. Sen är det då jag, jag har en jäääkla åtgång på kläder eftersom jag kan ha 3 uppsättningar en och samma dag. En uppsättning för hemmavarande, en för att vara på stan och en för att hälsa på nån eller handla. 🙂 Låter inte klokt men jag tycker om att byta kläder och tycker oftast att såna ”vara på stan” kläder är jäkligt obehagliga. Skönt är mer min grej…

Att bero på promenaderna. Husbandet är så duktig så det är inte klokt! I morse gick vi tillsammans och jag höll inte på att hänga med i hans tempo. Det är ju GRYMT att ha nån vid sin sida som drar en framåt i hög fart så att det verkligen blir en powerwalk av det hela. För så är det ju… vara ute och fisgå liksom, det ger ju ingenting! Det måste vara tempo, så pass att man blir ordentligt svettig! Men… ska inte sticka under stol med att när det går sådär fort framåt så är det jobbigt, såpass jobbigt att det blir lite irriterande! Jag vill sakta ner och gå lite normalt en stund… men så kan man kanske inte hålla på! Det måste bränna i låren… Husbandet har i alla fall nu gått ner 8 kilo!!!!!!! Kan ni fatta? Mig står det still för just nu… men jag har inte varit så konsekvent med LCHF så jag får skylla mig själv. Ska bli konsekvent och få igång promenaderna på riktigt! Det är DÅ det händer!!! :)))

Ja, näää.. jag har inte tid att sitta här utan måste sätta fart med mitt! Trevlig fredag alla! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nya produkter!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x