Youtube is da shit for babies!

Jag har tidigare lyckats ta en bild på när Milobebis tittar på youtube.
Youtube är bra skit kan jag säga….

Milo ÄÄÄÄLSKAR ju fordon. Av alla de slag. Traktorer, ambulanser, brandbilar, bussar, tåg…. allt. Går man in på youtube så hittar man radvis med just sånt här. Det jag blir lite faschinerad över är att det finns människor som lägger ner tiden på det här. Det finns t ex en länk som erbjuder traktrorer working i 10 minuter. Milo sitter knäpptyst och stirrar rakt in i dataskärmen. 

Det finns oxå tåg som kommer och går, oxå en film på 10 minuter. Sen hittar man utryckningar med brandbilar. Bussar som åker fram och tillbaka. Han älskar dessa filmer men tittar ogärna ensam. Jag ska sitta bredvid och der är ju skiiiiiiiiiiiiiiitkuuuuuuuuuul alltså! SNARK! Men vad gör man inte för sin lilla bebbe… vill han titta traktorer i 10 minuter så tittar vi traktorer i 10 minuter. 

Usch, igår kruppade han som tusan. När han blir förkyld så får han ofta krupphosta. Det kommer ju oftast när han sovit i någon timme. Sen låter det som helvetet själv i bröstet på honom. Han hostar så han får kväljningar och så andas han in och så låter det som ett tröskverk. Igår fick jag faktiskt ta honom och linda in honom i täcket och gå ut på balkongen en stund. Det var svinblött på balkan och jag hade mysbyxorna i knävecken så det är tur att ingen har någon vidare insyn på vår balka. Där stod jag med blöta strumpor och arslet bart liksom….
Han blev i alla fall bättre av den friska luften. Jag hade själv falsk krupp som liten och är uppvuxen i ett ångande duschrum som bålmar ånga från tokvarmt duschvatten på väggarna. Jag tror att jag besökte akuten några gånger oxå. Thedde hade oxå falsk krupp som liten så det är väl mina skitgener dom ärvt. Det är inget kul det där med krupp…. grejen är att dom får lite panik när dom inte kan andas ordentligt, och ju mer stressade dom blir desto värre blir det. Det gäller att hålla lugnet som förälder i det läget. Linda in i täcke och ut är det bästa har jag läst. Samt att hålla lugnet så barnet inte blir stressat…. SKITKRUPP!!! 🙁

Nu ska jag plocka undan lite, sen är det dax att fylla på i kylen och mitt tavelförråd. Här ska tillverkas! 🙂 Onsdag idag hörrni, snart fredag…. härliga fredag! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

ABBY

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x