Vad tittar ni på?

Vi måste snacka om TV! Vi måste snacka om dessa program
som upptar våra kvällar. Hur de påverkar oss och vad vi
egentligen tycker!?

IDOL

I LOVE IT! Detta är underhållning på hög nivå. Man förfasas, man blir så känslosam så man gråter, man blir förbannad och man tycker och tänker högt hemma i TV soffan. Jag älskar när program får en att känna så mycket, hela registret liksom. Det bästa är när jag tar fram kudden och sliter mitt hår. Det betyder att jag näst intill skäms ihjäl. Jag vill skrika, skratta och gråta samtidigt över hur pinsamt dålig någon kan vara. Helt utan självinsikt. Jag blir berörd så mina tårar rinner ner för mina kinder. Bara genom att någon sjunger… Jag blir förbannad på juryn som ibland tappar fokus och börjar titta på hur rockigt klädd man är eller inte? Eeeh..say what? Alla är ju faktiskt inte lika rockiga som VIT-TANDS/SKINJACKS/SKINBYX Andreas, DÖSKALLE-ÖRHÄNGS (skitsnygga btw) Laila och ROCKT-SHIRTS & SJAL Anders. Näää faktiskt inte. Man kan vara bratz och helt jäkla överförgrym på o sjunga! (Vem är jag o säga detta som älskar ROCK men ni hajjar…. )
UNDERHÅLLNING MINA DAMER OCH HERRAR…

KUNGARNA AV TYLÖSAND

Jag fattar grejen med den här sorts TV. Den görs av den enkla anledningen att den faktiskt ger tittar siffror. Den görs av den enkla anledningen att ju mer chockerande det är desto mer underhållande. Vi alla tycker inte det, men många! Produktionen bakom är inga nötter. Det är en produktion som vet hur de ska trigga allas våra känselspröt. Jag tittade för första gången igår, mest för att se What the fuzz was all about. Ok, jag kollade inte hela av den enkla anledningen att jag bara inte tycker att det ÄR så underhållande med ungdomar som spottar på varann, är fulla och har allt annat är smarta diskussioner och så knullar vi lite i TV på det oxå! Det här är en fortsättning på BIG BROTHER. Jo, det är det. Släng in så mycket sprit ni kan, släng in ett gäng testosteronstinna ungdomar så kör vi. Sen vet vi ju alla hur det gått med det. Hur känner mammor och pappor till dessa ungdomar? Allvarligt alltså? Jag skulle hämta Thedde i håret…. ungjävel hem med dig och du går inte ut på ett år tills det värsta snacket om det här lagt sig!

BERG FLYTTAR IN

Aaaah… ååååååh…. ja men så jäkla bra är detta alltså! Gemytligt, varmt, härligt, naturligt och bara så skön underhållning. Det ställs lite journalistiska frågor, det blandas med vardagligt liv och allt i en sån jäkla härlig combo. Kan ni inte annat än hålla med? Igår när Gunde var med så kände jag att min underhållningskvot var nådd. Jag ÄLSKAR Gunde för fan. Han är vår VIKING. Finns ingen som kan representera Sverige på ett bättre sätt. Bara få höra att han sket på sig i ett skidlopp, sket i det bokstavligt talat och avslutade som vinnare i det loppet. Ämen på riktigt? Vem skiter på sig och fortsätter åka skidor? Jo GUNDE för fan. (Det ska även sägas på dalmål). TACK Carina Berg. Shit vad bra du gör det!

BIGGEST LOSER

Ja, jag erkänner. Jag sitter plåtad framför TV:n kl 19 varje kväll jag kan. JAPP, det gör jag. Jag följer dessa tjockisar på TV:n och jag kan inte annat än förstå hur dom känner då jag själv blev överviktig efter Milo. Ok, jag är inte som dom. Inte i samma size, men jag kan tänka mig hur dom känner. Hur jäkla trött man är på sin kropp stundtals. Sen sitter jag där och förundras över hur DUKTIGA dom är. SHIT… alltså, dom tränar uppemot 5 timmar per dag. Dom har varit värre soffpotatisar än både du och jag i många herrans år, plötsligt springer dom i djup sand på en strand med en jävla stock ovanför huvudet. Hajjar ni? Vilka prestationer dessa människor utför? Jag följer dom på vågen. När dom står där med skinnet hängande (av den snabba viktnedgången) och vikten rasar av dom. En är besviken av att bara” ha gått ner 3 kilo en vecka. En annan har gått ner 7 kilo på en vecka och hoppar så fläsket dallrar där på vågen. Man ser före bilden och blir chockad över hur mycket en människa kan föändras på så kort tid. Vilka människor… jag är så IMPAD! kan dom så kan famig JAG… och du om du nu tillhör tjockisskaran! När mitt halsont är över ska jag börja jogga, morgonpromenader och sen jogga. Lägger in en bild på första joggingturen sen. INSPIRATION gott folk!

För övrigt så gillar jag såklart serier. Inga tunga…. jag har för mycket i huvudet för det. Utan enkla ytliga skitserier om man säger så. Dessutom vill jag titta på så lite hemskt som möjligt, jag undviker det…. ja det gör jag. Det finns redan så mycket hemskt här i världen, så jag behöver inte det i låtsasvärlden oxå!

Vad tittar ni på just nu på TV:n???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KATT-FAN

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x