Maniacs som odlar hasch i köket?!

Milos fina dagis. Visst ser det mysigt ut där i skymningsljuset. Här
inne håller han till vår bebbe. Igår var första föräldramötet!

Ja då var det första föräldramötet avklarat. Mer ett informationsmöte om vad som komma skall på dagis. Det är kul att få träffa alla föräldrar tycker man ändå. Få ett ansikte på dom man kanske kommer att ha o göra med ett tag framöver. Det började såklart med snack om föräldraråd. Då vill jag typ gömma mig under en stor mössa, eller springa ut. Jag är KASS på sånt där. Trot eller ej men jag har vart klassförälder i Elliots klass. 1 år, sen fick det räcka. Det skulle samlas pengar och bakas, det var inte JÄTTE beslastande men man har det där i bakhuvudet hela tiden.

Det nya på Milos dagis är nu att vi alla ska ingå i föräldrarådet. Dom som vill går på mötena, så har man nåt på hjärtat går man dit och häver ur sig. Det verkar inte vara nån sån pretto förälder i detta gäng, thank god! Ni vet dom här föräldrarna som är så engagerade så man känner sig som ”Årets sämsta mamma.” Dom ska baka bullar på längden och tvären, det ska fixas happenings till höger och vänster, dessutom pratar dom mest på alla möten så man får liksom aldrig gå hem, lagom till personalen börjar avsluta börjar hon ställa 1000 frågor och man blir kvar en extra timme. Hon skulle aldrig glömma ta med sig blöjor eller extra kläder. Hennes unge har 7 uppsättningar olika kläder för alla väder. Märkt och fint. Håret ligger perfekt, kläderna sitter som gjutet (fula men sitter gjutet), pricken över i:et är när hon tar på sig sina speciella inneskor. Ämen på riktigt, då smäller jag fan av! Hon antecknar allt i ett litet speciellt block som det står OLLES FÖRSKOLA på, man memorerar varenda mening personalen säger och gärna analyserar det lite extra! En maskin, en dagisförälder maskin. Men är det en seriemördare egentligen liksom? Fan jag tycker det är läskigt med såna här människor, känns som det perfekta yttre är en fasad för en maniac! 🙂 Hon kanske odlar hasch i köket, kollar porrfilmer hela dagarna och beställer dildos stora som termosar när ingen ser! 🙂

Nä, inga maniacs på Milos dagis i alla fall! Skönt det, vi verkade vara ett gäng trötta småbarnsföräldrar som längtade lite efter ett glas vin en torsdag kväll. Blev inget vin för mig dock, jag var trött och ville bara tvätta av mig och gå och lägga mig på sängen och läsa blanka tidningar. Det gjorde jag oxå! Milo sov sött när vi kom hem, stora barnens pappa var barnvakt här hemma. Det är bra med ex:isar ibland! 🙂

Idag är det fredag, jag ska lajja lite med Milo nu sen ska här städas!

Puss ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad tittar ni på?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x