Höstnytt!

Lite höstnytt från H&M. Ja TACK!!

Gick ju som sagt runt på stan i lördags och kikade runt efter lite höstkläder. Fan jag tycker det blir svårare och svårare att hitta kläder. Elliot höll ju för fasen på att inte bli klok på mig. Jag tog en tröja, gick till kassan, stod där ett tag och så ångrade jag mig och gick tillbaka med den. Det hände några gånger i varje affär jag var i. WHats up med det? Varför är det så svårt nu?

Jag har i hela mitt liv haft förmågan att ibland handlat trasor som känts NJA! Sedan har det ju givetvis visat sig vara precis så, NJA, även när man kommer hem med det. Används det då? Svar: NEJ! Varför köper man det då? Svar: IDIOTISKT bara. Jag vill ju känna WOW, och nu tror jag att jag lärt mig. Jag köper inte NJA längre, jag vill bara ha WOW. Även om det bara är en vardags tröja…. den ska kännas bra att köpa och som att jag kommer använda den.

Internet shopping vill jag nog slå ett slag för eftersom det faktiskt kan vara riktigt bra skit. Hem med det, prova i hemmets lugna vrå och inte i provhytter där fläsket riktigt lyyyyyyyyyyyyser upp höstmörkret med provhytternas 200 watts lampor. Nä, hemma i en murrig hall där man knappt ser sin spegelbild är bättre. Sen skickar man tillbaka det som inte passar. Det är där jag brister litegrand, jag behåller hela skiten för att jag inte orkar hålla på o kladda med tillbakaskick och skit. MEN, jag kanske ska bättra mig där med.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgen i bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x