Milo stupar!


 

Ni vet lastbilen? Den berömda meterlånga lastbilen! Den han kutar omkring med
varje varje dag. Idag tänkte jag att jag skulle filma det hela. Nämen, vad händer?
Han stupar!

Är det här en sån där film som skulle platsa i Americas funniest homevideos? Eller är det bara bissart att filma sitt barn som ramlar och slår sig. Grejen är att han egentligen inte slår sig, han blir mest rädd. Det vet jag eftersom jag är hans mamma och vet vad äkta göra ont gråt är och vad rädd gråt är. Så är det. Hur som helst så fick jag i varje fall en film på honom när han springer med sin bil.

När Milobebis säger TE TO TE så vill han att jag ska säga KLARA FÄRDIGA KÖR. Det är just det han sagt innan jag börjar fillma. Nu när vi tittar på filmen tillsammans så säger Milo ”LETHEN”… det är hans sätt att säga att han var ledsen på filmen.

Nu kör han för full fart igen här utanför, det är bara upp på hästen igen!!! Jajjemen.

NU köttfärssås och grönsaker, sen får jag bara inte missa IDOL ikväll. Sov som ett barn hela kvällen igår… första kvällen min hosta var lite lugnare, då fick man sova!! THANK GOD!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fjuniga VOLVO killar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x