D.A.D = David after dentist!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ni bara måste se det här. D.A.D,  David after dentist!

Såhär har vi det med Elliot nämligen. Han har haft en hel del problem med sina tänder och har varit tvungen att rycka ut 2 stycken. De gångerna har hans pappa fått följa med honom till tandis. Dels för att jag tycker det är jobbigt när han blir ”full”, sen tycker jag det är otäckt överlag med tandläkare. 

Första gången Elliot var där så tänkte väl inte Magnus sig för utan släppte honom direkt efter att han klivit ner från tandläkarstolen. PANG så låg han på backen. Personalen fick förklara att han är lite groggy efteråt. Man får stötta honom då han är lite full ett tag. Dom får alltså lite lite sömnmedel för att bli på det här sättet. Då minns dom knappt händelsen efteråt vilket är bra för framtida besök hos tandis.

Elliot var oxå helt sluddrig, ögonen stod åt alla håll och han pratade i gåtor. Skulle kanske ha filmat…. 🙂

Nähä, nu vankas det fläskfilégryta här hemma. Jag sitter här nyduschad, jag har varit duktig idag och tvättat all vår tvätt. Det var inte lite igen kan jag säga. Jag har oxå fått en massa viktiga ärenden gjorda. Det är förbaskat skönt det kan jag säga. Nu väntar en skön kväll i soffan med lilla familjen (inte stora familjen denna veckan). Bra på TV är det oxå. Ska gå runt nu och tända upp ljus i lyan så det blir sådär höstmurr mysigt.

Ha en fin onsdagkväll hörrni! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skäggiga ORKITANTEN!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x