Morgonpromme = CHECK

Schysst bild va? Jag har mobilen innanför BH:n när jag promenerar.
Jag får sluta med det, den blir fuktskadad av det tror jag….

Ja men se godmorgon. Det är onsdag. Jag har precis ätit frukost efter att ha tränat i en timme, först en halvtimmes promenad i rask takt. Sedan har jag styrketränat här hemma. Vi har ju hantlar och det finns en hel del man kan göra med hantlar ska jag säga. Gick igenom hela kroppen och var mäktigt svettig efter passet. Skönt att ha det hela gjort redan innan klockan blivit 7.

Nåt jäkligt irriterande är att vi inte har någon ordning på våra hörlurar i familjen. Ja dom här som man sätter i sin iPhone. Jag försöker gömma mina så att inte husbandet hittar dom men tror ni inte på fan att han sniffat fram dom på nåt sätt ändå?! Idag fick jag tag på ett par, lång sladd och allt hade dom. Annars brukar jag kunna ha hörlurar med kort sladd, därav mobilen i BH:n. Skitgald strutta jag ut 20 i sex i morse och tänkte att nu har jag lång sladd, mobilen i fickan, Rix FM…. inget kan gå fel. Nämen då passar inte lurarna min lur varpå det spraka hela vägen. Gick knappt att urskilja vad dom sa, ändå lät jag skiten vara på! Stört?! Ja lite…

Men hörrni… nu vill jag veta vad ni lyssnar på just nu!?  Nu ska jag ladda hem lite nytt och lyssna på när jag promenerar. Hjälp mig!

Nu lite plock och fixa i ordning Milobebis för dagis!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milo stupar!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x