Ikväll tänder vi ljus för de som lämnat jordelivet

Sitter och väntar på min mamma och pappa. Dom ska komma och
hämta mig så ska vi åka och tända ljus hos de som lämnat jorde-
livet!

Snart ska jag åka iväg med min mor och far. Dom har som tradition att vid Halloween åka och besöka de som lämnat jordelivets gravar. Ikväll ska jag följa med.

Jag ska besöka min klasskamrat som gick bort i en olycka när vi gick i fjärde klass. Han skulle på basket turnering och hade bråttom med cykeln, skulle korsa en gata och blev påkörd av en minibuss. Han dog nästan direkt. Vi gick i fjärde klass och detta är ett minne som ligger starkt i mitt huvud. Det var en fruktansvärd dag och i den åldern förstod man inte riktigt vad som hänt. Jag brukar träffa hans mamma som fortfarande minns mig. Han var det enda barnet i den familjen så tragedin var oerhörd, det är den ju vare sig det finns fler barn eller inte, men när det inte finns fler barn att leva för tror jag att tregedin blir så tung. Jag vet att dom hamnade väldigt illa efter denna tragedi.

R.I.P Magnus. Du har det nog fint där du är nu…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sov hela natten nu Milobebis!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x