MåndagmorgonGodmorgon Måndag! Denna dag är det återigen dax att köra igång
med LCHF på allvar, därav omelett fruskoten. Milobebis är bättre i sin
hosta och jag läser tidningsinsändare…. suck säger jag bara!

Jaha, den dagen på veckan som jag gillar minst är här. Måndag. Hoppas den går snabbt förbi så det snart är tisdag igen. Gårkvällen gick i lite ledsamt tecken. Jag kände mig lite deppig när killarna åkt iväg. Inget konstigt alls, det gör jag alltid. Denna kväll var det lite värre då jag vet att jag inte kommer att träffa dom alls på en hel vecka. Dessutom är jag ju SJUKT flygrädd och hade en kämpig kväll med att veta att 2 av mina hjärtan är i luften nånstans, en konstig känsla, precis som jag själv flög. Jag har oxå överfört min rädsla på Elliot som var lite rädd inför sin flygning. Inatt kl 12 kom då samtalet jag blev så glad över, dom var säkra nere på marken och väntade på väskorna. Elliot hade varit lite rädd vid start och landning, precis som sin mor. Nu ska dom njuta av värme, sol och bad på Teneriffa med sin mormor och morfar i en hel vecka. Resan har dom fått i present (på skolavslutningen) för att dom kämpat så väl i skolan. Härlig morot!

Jaha, då har jag tagit mig själv i kragen. Det har slarvats för grovt med min LCHF så idag mosar jag igång på allvar. Vågen står alldeles för stilla för att jag ska känna mig nöjd. Nu kör vi utan slarv så ska vi se om det händer lite mer på vågen och på kläderna. Vet ni vad???? Husbandet har gått ner 15!!!!! kg. Det känns faktiskt lite surt för han fuskar oxå, dock så är han karl och 8 år yngre än mig. Jag skyller på det men det är helt klart att jag surnar lite, förjävla orättvist måste jag säga! 🙁 Men men, jag kör på nu så får vi se om jag ändå går neråt.

Milobebis är bättre i sin hosta och även om vi kämpat på med detta på nätterna så har Milobebis sovit mycket bättre dessa 2 nätter som vi kört operation RUTIN. Ok, i lördags så blev det lite si och så då vi var bortbjudna. Dock så märker vi kanske en liten skillnad redan. Förväntningarna är inte jättehöga då vi haft det såhär i 2 år men sluta hoppas kommer jag inte göra förrän han sover hela nätterna! :))

Läser en artikel i en lokaltidning vi har här hemma. Det är en finsk farbor som är så inihelvets förbannad över raketskjutningen som revs av i tisdagskväll/natt. Jag hörde den själv och det var inte lite som exploderade. Jag vet oxå att det berodde på att en kille jag faktiskt känner litegrand fyllde 40 år. Det var hans vänner och anställda som kl 12 brände av raketer dagen till ära. Denna finska farbror var inte så jättenöjd…. snark säger jag om det!

Nu väntar lite jobb, bara lite dock. Milobebis är hemma från dagis idag då det är måndag så då blire nog en del rita, leka, promenera och bebishäng.  

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En lite ledsen mamma här i soffan. Vinkade…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x