Rockabilly fest

Ja det här skulle man kunna tro var en rebus av nåt slag… men det här är vad jag har att röra
mig med när det nalkas 30 årsfest till helgen!

På lördag är det då dax att fira husbandet EN GÅNG FÖR ALLA! Det är Rockabilly tema för hela slanten. Festen kommer vi att ha hemma efter en del avhopp, mysfaktorn blir nog oxå högre när man håller till på hemmaplan och kan fixa och trixa lite! Vi har ju ett stort matrum och det är där jag ska duka upp med 2 långbord. Igår var vi och handlade till alla attiraljer som kommer att krävas för att hitta den där ROCKABILLY känslan. Det här ovan ska hjälpa mig att hitta den känslan…. vi får se hur slutresultatet blir, ni kommer såklart att få ta del av det sen när det är klart. Det ska ju vara lite kitchigt sådär, jag har letat efter info på nätet och hittat en hel del kul idéer.

Nej, nu ska vi åka till dagis. Idag förberedelser för festen hela långa dagen!

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snuttefilten

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x