Saturday morningMorgon här hemma. Ljusen är upptända, jag har tänt (de nya)
lamporna ovanför matbordet. Funderar på att kika igenom Leilas
receptsamling för lite planerad bakning till Milobebis kalas.

Plogbilen låter här utanför. Det har snöat en del inatt. Kul för ungarna, bra för mörkheten för oss vuxna. Det är ju så dystert den här perioden, ja precis innan pynt och snö. Så kom du snön, det gör oss bara gott! Det är som vanligt tyst och jag hör ljud man annars inte hör i vårt hem. Det är en annan ljudnivå när dom andra vaknar om jag säger så….

Vad bjuder denna dag på då? Jo, för min del blir det snickeriverkstaden, husbandet och killarna blir hemma under tiden. Jag har ju varit hemma med en hängig Milo hela veckan så de jobb jag kan göra hemma är så gott som klara. Det är värre med snickerierna. GLÖGGMINGLET är på torsdag nästa vecka så ni kan ju hajja hur slitigt jag har det?! 100 sakar ska göras klart tills dess.

Ikväll har Theddes lag middagsbjudning. Dom får in pengar till sin PRAG resa som ska göras i maj på det här sättet. Husbandet är ju sjuk så jag har sagt att jag kanske tittar förbi på en bit mat i alla fall. Vi får se hur jag känner ikväll…. man vill ju såklart bidra med allt man kan!

Nu ska jag sätta på lite kaffe, kanske baka i ordning en omelett. Igår kväll åt jag potatisgratäng (vilket inte är so LCHF) så idag känner jag mig uppblåst. Back to LCHF it is! Jag mår så mycket bättre när jag äter så.

Vad hittar ni på idag?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En vädjan till er som har barn som sover…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x