Efter en hård arbetsdag har jag äntligen s…

img_0267 (MMS)

Efter en hård arbetsdag har jag äntligen sjunkit ner i soffan. Jag och Milobebis har tagit ett bad, vi har ätit (jätteäckliga) chevapcici med sallad och sen har jag googlat lite igen. Ja på Milobebis nätter. Hittade en jättebra tråd på familjeliv där sånt diskuterades. Otroligt skönt att höra att vi inte är ensamma! Ikväll ska vi prova havrevälling istället för fullkorn. Det hade många provat och märkt stor skillnad på sömn. Den här vällingen åt Milo som mini, och en flaska har precis åkt ner. Håller ni lite tummar för oss ikväll är ni snälla?! Ni som orkar vara vakna….. DHW och Cougar Town ikväll!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fötter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x