Dag 4 – Det här åt jag

Gårdagskvällen bjöd på kaos så det blev inte mycket blogga
igår kväll! Så idag får jag bjuda på Dag 4 som skulle innehålla
allt jag ätit under dagen!

Jag har blivit bloggraped! Mitt husband har smugit sig in här och gjort ett litet avtryck. Men nu kanske några av er förstår varför han får mig att skratta. Jo, han är inte klok på en fläck, det är väl en av anledningarna till att jag är gift med karln! Jag återkommer till hans rygg senare idag. BLÄ är det med den i alla fall….

Jag åt under dagen igår:

FRUKOST) Turkisk youghurt och kaffe till det.

MELLIS) Eftersom vi var på Flisan så blev det ett litet mellanmål innehållande kaffe och clementin.

LUNCH) Blev en god sallas på Wickmans. Favvon är kyckling, soltorkade tomater, feta, rödlök och majs.

MIDDAG) Fisksoppa a la Nina.

Kvällen avslutades i kaos, husbandet har så fruktansvärt ont i sin rygg. Han har domnat i benet och grejer så sjukan fick sig ett besök. Även en pung-flash som ni säkert såg i det förra inlägget. Stackars läkare. Uj uj… Men som sagt, det är skit med ryggen och det är väldigt synd om min man.

Nu ska jag stressa vidare, Milo ska till dagis och Elliot till skolan. Har redan skjutsat maken till jobbet. Piuuuh… NU KÖR VI!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu jäääääävlar !!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x