Morgonpromenad premiär!

GUTEN MORGEN! Ja då har vi kakat igång morgon-
promenaderna oxå. Precis hemkommen här! Idag
hade jag premiär. Och vilken premiär sen? Halt är
bara förnamnet på premiären!

Ja draaaaaaaaaaaaaaaaaaa åt skogen så halt det är idag! Jag är i chock nästan. Jag har spänt mina skinkor så dom är blå för att inte ramla varje steg jag tar. Det är knöggligt, det är isigt, det är blött på isen, det är iskockor. Det är ett jäkla skitunderlag. Min 45 minuters runda som brukar ta just 45 minuter tog idag över 1 timme. Känner att jag kämpat hårdare än jag brukar så nog fick man motion allt.

Ser oxå att min kära man gjort en gammal hederlig blogrape. Men idag var det en härlig blogrape, jag blev både rörd och glad av hans rader här på bloggen. Han känner mig väl den där mannen, det är väl tur det och en av anledningarna till att jag ÄLSKAR honom så mycket.

Nu ska jag duscha och förbereda lite LCHF frukost, PMS knackar som helvetet på dörren känner jag men jag har hittills klarat av att mota den vid dörren och följt min diet på pricken. Inte ett enda snedsteg so far. Ok, vin har jag druckit men inga mängder och det man faktiskt får dricka ibland, självklart är ju avstå alkohol det optimala men då vette tusan hur kul det skulle bli? Ett glas rött till maten på en lördag måste man få ta…. så är det!

Dagen bjuder på besök av Åsa och Meja för en liten playdate, mysigt som tusan! Sen har jag även lite jobb som ska skötas, beställningar som ska skickas m.m. Välkommen måndag och välkommen stora killarna, LYCKA!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

When love takes over !!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x