Playdate is da shitPlaydate här hos oss igår. Det blev en härlig dag med massa skratt!
Meja är inte den blyga typen när det kommer till att ta foto. Skratta
säger man och hon bjuder på dessa underbara skratt!

Heldag med lek, mat och fika. Inte alls dumt och nåt man borde göra oftare. Meja har vi ju fått följa ända sedan hon planterade sig i magen på Åsa. Det roliga var att vi planterade Milobebis i magen nästan exakt 6 veckor efter dom. Dom föddes dock inte som planerat utan Milo valde ju att stanna kvar ytterligare en tid, det skiljer nästan 2 månader på dom. Åsa var min stora stöttepelare under den tiden kan jag säga, hon peppade mig när jag gick där som en flodko och trodde jag skulle explodera vilken sekund som helst! ”Nu kommer det hända, jag känner det på mig. Du har ju alla tecken på att det är dax” sa Åsa….. varje dag. Men inget hände, dock så hjälpte peppet mig oerhört ändå! 🙂 Samma var det sedan när Milo inte ville sova. ”Nina, det kommer vända nu. Jag känner det på mig!” peppade Åsa. Som ni alla vet så sover ju inte Milobebis hela nätter än (även fast det är mycket bättre med blaskvällingkuren). Idag skrattar vi åt det, att Åsa kände på sig så mycket men att det aldrig blev så. Dock så har all hennes pepp och att jag fått bolla med henne hjälpt mig så mycket, tack för det ÅSA!

Jaha, idag är det tisdag. Milobebis ska till dagis och jag har en hel del jobb att uträtta. Sen hade jag väl tänkt att börja rensa ut julen. Julgran och allt sånt är ute men stjärnos och ljusstakar är kvar. Det ÄÄÄR ju faktiskt ganska så mysigt med den här belysningen, det kommer man inte ifrån. Men man får byuta ut den mot nån annan mysig belysning så känns det inte så fattigt sen.

Ska skriva om ett ”paj” recept som jag gjorde igår. Alltså LCHF gottis paj…. sååå god och ytterligare en grej att göra som substitut! HURRRAAAAAAAA!!! Sen bjuder jag även på substitut för chips! Vad sägs om det….. ??? DUBBELHURRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morgonpromenad premiär!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x