TACK

En blomma till er!!!

FÖRST OCH FRÄMST!!!

TACK ni snälla snälla bloggläsare…. Ida, Madde, Elin, Jama och Carin, ni gjorde min kväll när jag gick o la mig igår och kikade in på min blogg vid läggdags. Era ord gör jättemycket, det värmer själen och ger hjärteroten lite kärlek.

Ibland har man förjävliga dagar, jag har vaknat upp till ännu en men jag försöker att se det från den ljusa sidan. Idag är det fredag, jag ska eventuellt träffa en vän på eftermiddagen och jag har precis varit och gjort min morgonpromenad på 45 minuter. Det som tynger mig ska jag försöka att släppa litegrand, försöka i alla fall. Tänka helg och tänka ledighet och massa umgänge med familjen. SÅ ska jag tänka.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

RUNK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x