Jag bjuder på det här!


Ok….. då bjuckar jag på lite träningsbilder direkt från
TV rummet kl 06 i morse. Hahaha, så… då har jag
skrattat klart åt dom!

Såhär ser det då ut här på morgonkvisten 3 dagar i veckan. I morse var jag först ute på en powerwalk i 45 minuter, gick så svetten lacka. Sen hem och köra mitt pass. Ska köra nybörjar programmet 1 vecka till för att sedan gå på nästa steg. Husbandet knäppte lite bildbevis till er, kan ju inte sitta här och snacka om att man tränar så jäkla duktigt utan och bevisa att jag ju faktiskt gör det.

Sen kan jag känna att det här får bli lite ”före” bilder. Ja, alltså som jag kan sitta och titta på med öppen mun sen när jag e smal och säga ”Men herreguuuuud, såg jag uuuut sådär?”. Fy fan så GÖTT…. det ska jag verkligen göra!

Hörrni, vågen står still från förra veckan. Dom där 1,2 kg som jag gick upp har jag tappat igen och fattar faktiskt ingenting. Men jag skiter i det nu och fortsätter köra. Nästa fredag ska jag mäta mig oxå, då har jag kört på i 4 veckor strikt LCHF så det ska bli riktigt intressant. Har bara mätt midjan än så länge och den har visat -7 cm på 3 veckor. Resten av kroppen  har jag ingen aning om faktiskt. Jag hoppas att det är en del och att det faktiskt är så att det fördelar sig bara, fett förvandlas till tunga muskler, hmmm….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Promenad SCHEISSE tidigt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x