Lyxig LCHF frukost!

Godmorgon Lördag! Vaknar upp till ett ordentligt sug efter mysig
Lördagsfrukost. Tända ljus, massor med gott att äta på frukostbordet
och så en stor kopp kaffe med grädde!

Godmorgon på er alla bloggispuppor! Det är en utav favoritdagarna på veckan, LÖRDAG. Så himla härligt med lördagsmorgnar. Ok, vi har tvättid men det gör ingenting, det är ju lördag! Idag har jag vilodag från all träning. Känner att kroppen behöver vila lite. Fortsätter man köra på nu så är risken stor att kroppens immunförsvar blir lågt av för stor påfrestning och man blir sjuk, håller tummar att jag inte ska bli det. Vill ju fortsätta nu, vägen till min nya kropp! Jäklar i min lilla låda vad häftigt det låter, ny kropp. Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag vågar tänka tanken ända ut, att jag faktiskt på RIKTIGT siktar på att bli smal nu. COOLT.

Nu ska jag sätta igång o göra kokospannkakor hörrni. Till det ska det ätas färska hallon och vispgrädde. Snacka om lyxig frukost! LÖRDAGSFRUKOST! ♥♥♥

Recept kommer här:

Ingredienser:
2 ägg
1dl kokos
1dl vispgrädde
en gnutta salt

Gör så här
Kör kokosflingorna i mixer tills de blir mjöl.
Vispa ihop kokosmjölet, grädde, ägg och saltet. Låt svälla en stund ( 5-10 minuter).
Stek pannkakorna i smör i en stekpanna, klicka ut i små plättar eller hela pannan. Stek på medellågvärme tills plättarna fått fin färg.

Goda med lingon, hallon, eller körsbärssylt och vispad grädde. Man kan även testa med kanel!!! MUMMA!!!

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
6 years ago

Låter gott Kan man byta ut grädden mot mjölk?

Nästa inlägg

Jag bjuder på det här!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x