Vi vann pengar!

Ja, hörrni. Vi kan knappt tro att det är sant… men nåt som är väldigt ovanligt har hänt!
Någonting man bara drömmer om. Nu är det ingen JÄTTEJÄTTE summa men jag kan
lova att den kom väl till pass!

Igår Lördag kom vår kompis Beijne upp med en Harry Boy. Han gav den till Tony då Tony hjälpt honom med en del grejer. Som ett tack för hjälpen. Nåväl, när det väl blev dax att rätta den där raden idag så utbröt lyckan! Tony kunde inte tro sina ögon, Harry Boyen hade gett oss 7 rätt på hästarna. Utdelningen blev nästan 10 000 kronor!

Nu har vi hål att stoppa pengarna i vilket vi ska göra så det blir ingen härlig shopping direkt ;), men dessa pengar kom verkligen sååå passande. Tony ringde Beijne i eufori och Beijne kom genast upp för att själv titta på raden. Jag kände mig lite illa till mods och kände det som att han typ nästan GETT bort 10 000 kronor till oss. Men han var bara sååå glad för vår skull och sa att vi var sååå värda det!

Bättre present kan man väl inte få! 10 000 spänn liksom…. tack för kaffet!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Efterlysning HENRIKSDALS sitsar?!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x