HEMSKA OLYCKA

Hörrni, det blev en alldeles hemsk onsdag. Precis utanför Theddes skola blev idag en flicka påkörd av en buss. Hon dog på platsen….

I morse när jag var på väg till dagis med Milo så hörde jag att det blev ett väldigt pådrag! Milo och jag pratade om ambulansen. Lämnade honom på dagis och tog en annan väg hem. Såg då ambulanshelikoptern lyfta.
Kom hem här och så ringde husbandet med andan i halsen. ”Det är en flicka på Theddes skola som blivit överkörd av bussen utanför skolan, hon dog” flämtar han fram. ”Ring Thedde!” fortsatte han.

Jag kastade mig på telefonen men behöll lugnet då jag visste att Thedde var hemma hos sin pappa, han har prao denna veckan! Han var kompis med henne på facebook men kände inte henne direkt. Thedde var över hit innan han åkte iväg på prao, han var väldigt tagen min lilla grabb men ville ändå åka på praon. Sa att han skulle ringa om jag skulle komma och hämta honom.

Måste bara få säga att det är rent ut sagt förjävligt att nyheten kom ut innan föräldrarna var underrättade. Tänk er själva…. Jag vet inte hur sånt här ska funka? Gör dom så? Flashar ut nyheten pronto utan att anhöriga vet? Det första man fick höra var 15 årig flicka påkörd utanför sin skola, allvarligt skadad. Kan säga att hade det stått 15 årig pojke så hade jag sprungit dit. AB skrev att föräldrarna fortfarande kl 10.50 inte hade blivit underrättade. Nu sist jag läste så stod det att polisen pratade med dom nu….

Oh herregud säger jag, det är så hemskt så det finns inte ord. Vilken helvetes dag för dessa föräldrar och anhöriga?! Det är så frusktansvärt så jag blir alldeles lam. Jag sitter bara och stirrar framför mig och är så ledsen ända in i själen. Hur går man vidare som förälder? Herregud….

Nu ska i alla fall jag ta till mig detta hemska som hänt. Jag ska vara hököga vid varje övergångsställe, om det nu går mer än vad jag redan är så ska jag i alla fall försöka förbättre det ytterligare. Sen ska vi som går över vägen tänka på att det förjävla halt alltså! Bilarna hinner inte stanna ifall dom nu missat att du står där. Så man ska ta det säkra före det osäkra!!

I vår kommun har det sparats pengar i år, så inga vägar är saltade och snöröjningen har varit under all kritik! Detta kommer bli ett jäkla hoolabalooo här i vår by nu.

R.I.P lilla du….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

One piece

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x