One pieceNu måste vi snacka lite om det här plagget. Kan vi göra det?

Ok, jag erkänner, idag har jag en sån där dag då jag skulle kunna ha en sån här på mig hela dagen. På dagislämning, på affären, på apoteket, dagishämtning…. everywhere. Men frågan är om det är snyggt? Vad tycker ni? Jag har gärna myskläder på mig som är sköna och kanske lite snygga, men jag äger inga snygga, tyvärr!!! Kanske man oxå ska lägga på sin önskelista så man får nåt snyggt nångång! 🙂

Först och främst blir jag alltid lite anti när nåt sånt här nytt kommer, ni vet när alla alla ALLA vill ha en likadan. När det blir nåt sådär superhippt som kändisar går klädda i och så ska resten av svenska folket apa efter? Nej men då slår jag bakut och vägrar hänga på trenden, töntigt som fan egentligen. Vem fan bryr sig om jag hänger på eller inte liksom. Sen är det värsta att jag hakar på till slut, och då är det inte ens hippt längre utan bara jävligt uttjatat och så bryr sig kanske folk och tycker att man är töntig bara för att man är så jäkla sent ute. 🙂

Ingen direkt winwin situation.

Vad tycker ni om dom här egentligen??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Onsdagskonstateranden

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x