Onsdagskonstateranden

Det är onsdagmorgon, jag har en del konstateranden märker jag…
onsdagskonstateranden.

Jag konstaterar att:

* Jag återigen somnade med blött hår.
* Jag drabbats av en hemsk inflammation i min vänstra axel.
* Jag vaknade klockan 03.17 och har inte somnat om sen dess.
* Milo sovit en bra natt, vaknat kl 03.30 för välling, sen sovit bara.
* Det känns som den här dagen är en dålig dag, ni vet vaknat på fel sida.
* Jag vaknade med huvudvärk och tror att jag är på väg in i ketos. Vill köpa stickor men var?
* Jag inte hade sovit klart 03.17, vad är det, fullmåne eller?
* Jag måste kolla mitt ipren förråd för inflammationen.
* Jag inte kan träna vilket känns rent ut sagt totalt RUNK.
* Jag återigen drömde att jag var gravid, vaknar alltid med känslan av lite panik.

Men annars är det bra. 🙂

Näej men allvarligt, att vakna till såna här dagar ligger väl inte överst på favoritlistan. Det är såna här dagar man önskar bara fort ska rulla förbi, eller att nåt oväntat kul händer. Jag hoppas givetvis på det sistnämnda då jag ju är en sån positiv jävel! 🙂 Men jag har i ärlighetens namn inga större förhoppningar.

Ooooh jäääääääääävlar vad rädd jag blev nyss. Hoppa till här framför dataskärmen. Jag sopade igår ihop Milos smulor under matstolen och ställde sopen mot väggen, nu välte kattfan den och jag höll på att flyga i taket.

Nu kom husbandet upp oxå och kände sig totalt nere, han hade drömt skit säger han.

Ja, näää…. den här dagen verkar väl inte bli så jäkla höjdare va?!

Nåväl, jag sätter igång och gör lite frukost. Ska tända upp lite ljus och sätta på radion, hoppas att Rix FM kan muntra upp det här molokna gänget. Sen vaknar väl vår solstråle Milo upp, det hjälper oxå gott!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Projekt uppmjukande

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x