Milo ♥ Diska
Den nya roliga sysselsättningen är att diska. Vi har diskmaskin men
att få slabba med det sista brukar vara en kul grej.

Det är blött ända ut mot hallen när han håller på. Man häller i vatten, häller ur. Diskmedelsbubblet är det roligaste och hålla på och spola bort med vatten. Idag bad han tom om att få diska. PERFEKT tänker jag och funderar lite på framtiden. Jag gör det hela så roligt det bara kan bli, ja så han fortsätter att gilla det. Sen går vi på nästa grej, vi har börjat med dammsugningen nu när han inte längre är så rädd för den. Sen är det väl i stort sett bara skurandet och dammandet kvar.

Om 10 år har jag en alldeles egen hemhjälp! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VÄGAR / MÄTAR DAG V. 4

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x