VÄGAR / MÄTAR DAG V. 4

Ok, jag har gjort 4 hela veckor och 5 dagar i min
LCHF livsstil. Idag hade jag mätning av hela kroppen.
Har bara mätt midjan sen jag började….

Idag kan man säga att jag kört på i en hel månad. Det har vart en berg och dalbane månad skulle jag vilja säga. Jag har haft svårt att hitta balans och gottat mig på LCHF lite väl mycket. Jag har inte FUSKAT…. OBS OBS OBS. Inte en endaste gång faktiskt. Men jag har gottat mig på LCHF. Det får man nog vara lite försiktig med, i varje fall jag. Husbandet har inte behövt vara det men… JAG. Som med allt annat! SUCK, men så är det ju. Vi kvinnor har det svårare, bara att konstatera. Skillnaden den här gången är att jag vägrar ge upp. Även om vågen inte är snäll och jag inte går ner i vikt i den farten jag hade önskat. Men den här gången är det jag som bestämt mig, det får ta den tiden, allt svett, alla tårar och allt slit det vill ta. Ner ska jag och smal ska jag bli. SÅ är det. Sen har jag nästan glömt en sak…. måtten!

Ok, idag vaknade jag då upp till en stor dag i min LCHF värld. Vägning OCH mätning! Jag blev väldigt glas och väldigt överraskad ska jag säga. Hade ingen aaaaaning om att jag hade tappat som jag gjort. Visst har jag känt på kläder, men inget överdrivet. Så ja, jag blev överraskad.

Mina mått:

MIDJA: -8cm
ÖVERARM: -3cm
BRÖST: -4cm
RUMPA: -7cm
LÅR: -2cm
VAD: -2cm
KNÄ: -2cm
HALS: -0,5cm
AXLAR/ÖVERKROPP: -4cm
BUK: -4,5cm

TOTALT: -32,5 cm

Jag hade ju oxå gått upp i vikt i veckan. Sådär otäckt som jag skrev om. 1,2 kg för att vara exakt. Sen gick jag ner och sen gick jag upp igen. Så denna veckan med denna mer strikta LCHF och inget gottande så har jag tappat 1 kg. På min våg här ovan 0,3 kg pga detta jojjande som varit.

Det känns skitbra just nu. Jag kollade med en sticka i morse och jag ligger näst högst på ketosstickan. SÅ det förbränner som det ska och kroppen gör sig av med det som måste ut för att förbränna rätt. Dessvärre är PMS på ingång, 1 vecka kvar till mens så jag antar att det kommer komma in en del vätska i kroppen nu vilket gör att jag kommer svullna. Men skit i det nu. Jag är nöjd med den här dagen i alla fall!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Melodifestival 2011

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x