Godkväll puppor! Tisdagkväll och jag sitte…

img_5280 (MMS)

Godkväll puppor! Tisdagkväll och jag sitter och väntar på ”Sofias änglar”. Känns som jag kommer gråta…skönt, känns som jag har lite gråt i kroppen. Kan NI känna så? Som att man behöver hulka ur sig ibland. Utan nån anledning, bara släppa på lite tjur. Förresten, har ni sett reklamen för Libero? Den med massa svartvita bilder/filmer på alldeles nyfödda bebisar, dom är bara några timmar gamla. Den är så ljuvlig! Så ljuvlig att jag nästan får plommonpulla! Ok, jag ska förklara plommonpulla. Det är när man blir sugen på bebis, när man inte är sugen på bebis har man russinpulla. Som jag har för det mesta, ja när jag inte tittar på Liberoreklamen…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pojkmamma

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x