Hemsidan

Nu har jag fått massor med frågor både på bloggen och mailen
angående min hemsida!

Först och främst, tack för att ni undrar? Då känns det som att ni vill ha min lilla hemsida. Ja, kanske kikar ni in ibland för att se om den där skatan kommit på nåt nytt eller inte?! 🙂 Händer det nåt elle liksom…. Känns i alla fall kul att ni kikar in ibland!

Jo men, jag har stängt ner den där den låg förut. Nu har jag en ny förstår ni, men det var ju ett jävlans pickel med det! Det ska pekas om domänder och så måste jag ju typ göra om den helt.. så det tar lite tid. Denna veckan hade jag oxå planerat att få en hel del gjort som att fixa med hemsidan. Men det ville sig annorlunda eftersom Milobebis blev sjuk. Så är det…

Men håll ut ni som vill in på den, jag ska försöka färdigställa den så fort som möjligt. Är det så att ni har en beställning ni vill göra så mejla mig bara på Nindigos RUM mailen.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Som vi trodde!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x