Som vi trodde!

I väntrummet hos doktorn. Han står och petar sig i
det onda örat förstås. Plutten…

Inga leksaker i väntrummet men vi tog med egen
bil såklart. Det funkar oftast! Dock så saknade han
leksakerna, det märktes. Han har ju vant sig vid att
det ska finnas sånt på såna ställen…

Han orkade i alla fall bjucka mamma på en spotan
liten puss. Då blir man så glad i hjärtat…

Då är vi tillbaka efter besöket hos doktorn. Provtagningar, pet i halsen och check i öronen visade precis det jag
trodde. Dubbelsidig öroninflammation OCH halsfluss. Det var t.o.m värre än vi trodde. Stackars lilla lilla Milobebis vad han måste ha haft ont igen! Det är vidrigt med både halsfluss och öroninflammation jue, typ topp 5 det vidrigaste man kan ha. Min topp 1 är magsjuka… men ååååååh, min bebis vad ont du haft!

Vi bad om att få spektramox även denna gång. Vi har ju haft det däringa rävgiftsskiten till han tidigare, ja kåvepenin alltså, och det har ALDRIG funkat att få i honom det. Han har spottat fräst skrikit och varit helt galen. Spektramox ger man så lite åt gången, 3 ml,  och sen slår den ut mer bakterier. Läste mig till det när jag började bli förtvivlad med kåvepeninskiten.

Nu ska vi medicinera så han blir frisk igen och orkar leka och stojja som vanligt. Den här dagen bjuder på hemmets lugna vrå igen. Det blir inte många knop gjorda med sjuklingen i familjen, men vi skiter i det. Mina stressmoment med allt vad det innebär får helt enkelt vänta lite. Det blir softisch med TV, ligga soffan, mysa lite och dricka massa päronsaft!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Inte på bättringsvägen…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x