Inte på bättringsvägen…

Igår åt han en bra frukost tyckte vi. I alla fall om
man jämför med de tidigare dagarna. På bättrings-
vägen trodde vi…..

….MEN så var det nog kanske inte. Inatt har han vaknat och gallskrikit varannan timme. Vi har försökt med allt. Det har vart vatten, päronsaft, välling, klappa, byta blöja, bära, klia ryggen. Sen har han tystnat när jag sagt ”Nu är det bra” för 70:e gången för att vakna igen efter en timma. Han vill att jag säger så när han är ledsen. Då tittar han på mig med olyckliga ögonen och säger ”Nu bja”. Det betyder att jag ska säga det för då kan han pusta ut och känna att nu är det bra.

Jag konstaterar på morgonen att det säkert är öronen. Just för att det här med att ligga när verkar jobbigt! Mycket riktigt så tar han sig för höger öra och ser olycklig ut och gnäller en skvätt trots att han fått ipren på morgonen. Vi har nu ringt till husläkaren och har tid kl 9. Får se om det är så att jag har rätt och att det blir penicillin nu?

Nu på med kläder och fara iväg!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Go hippie?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x