Fredagsmys och LCHF vaniljplättar!

Vissa får, andra inte….. Jag är den där andra. Mina
barn får. Elliot tyckte t.o.m det smakade så bra så
han drog in hela semlan i ansiktet!

Jag har ju inte skrivit om min vägning idag. Varför det kan man ju undra, varför dröjer det ända till 6 tiden innan hon får ärslet ur. Gissa säger jag? Ja precis, det var ju inte så att jag gått ner 3 kg på en vecka, inte 1 kg heller. Inte nåt faktiskt. Det står helt still. Varken upp eller ner denna veckan alltså! Javisst är det så….. Skitkul! Men jag är inte längre förvånad, det är så att jag verkar gå ner ungefär 0,5 kg i veckan i snitt. Hållt på snart 8 veckor och tappat 4 kg. Märker en viss skillnad på hur jag äter min LCHF och ska äta den på ett bra sätt nästa vecka för att se om det blir nån förändring igen.

Semlor då? Ja, jag är fortfarande skitsugen. Mamma kom ju upp med 6 !!!! st för nån vecka sen. TACK FÖR KAFFET morsan, släng det i fejjan på mig bara! Lilla mamma. 🙂 Hon trodde ju att jag unnade mig på helgerna, antar att jag förvånade henne med min karaktär, herregud… jag är hennes dotter så hon känner ju mig. Hon är chockad av min karaktär denna gång, JAG MED! 🙂 I alla fall…  1 blev kvar i kylen och typ mögla därinne. Jag fick kasta den. HAJJA?!?! Kasta! Nåt som är så sjuuukt gott kastade jag.

Jag ska göra LCHF vaniljplättar imorn bitti. Sen ska jag göra dom där LCHF semlorna nån dag oxå, hinner ju fan aldrig så jag måste ta en PRIO på det. Annars står jag väl på nåt bageri intreyckt i ett hörn snart och tuggar i mig en semla likt GOLLUM. Sådär så det rinner jäms med mungiporna och man stoppar in så mycket på en gång så man måste tugga med munnen helt öppen. Det vill jag inte. Tänk om en bloggläsare skulle knacka en på axeln då och ba: ”LCHF…. MY ASS”. Haha… då skulle man vara lite busted! Nej, det ska inte hända. Så nästa vecka ska dom göras.

Nu ska jag åka och handla lite inför kvällen. Husbandet kom precis hem från jobbet. Det är fredagsmys med lets dance ikväll. Jag ska ta mig ett glas rött oxå. Thedde slaggar i sitt rum halvdöd efter nattens lanande. Det är OK när det är lov. Elliot sover hos kompis inatt. Så det blir nog en lugn kväll.

Hepp, plikten kallar. Spisen kvinna för faaaaaan står husbandet och gormar ute i vardagsrummet nu. Gotta go! 🙂

Receptet på VANILJPLÄTTARNA:

Ingredienser:
3 ägg
½ dl vispgrädde
1 krm salt
1 krm vaniljpulver
½ tsk bakpulver
smör till stekning

Gör så här
Vispa ihop ingredienserna och stek tunna plättar i smör. Servera med grädde och bär. PLÄTTLÄTT… mohhahaaa! 🙂

TREVLIG HELG ALLA!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rengöringsmedel makes me go OOOOH!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x